There are different sorts of projects I’m wrapping up and others on the horizon. One in particular which has been gnawing at me (I should add, gnawing at me like one does on a chicken bone) is developing a lounge|wine bar menù. The creative process topic is a popular one and I think there is no exact formula, but you end up figuring out what makes you tick. Sketch is such a popular method and some think it’s the truest one. Sketch for me starts in my head, more commonly known as concept. Then I like to approach the subject or topic by defining it. Give it a name then define that. Well, here’s a practical example I’m working on: the lounge|wine bar one. On a structural level, I have no idea it’s container. This is a photographic study only. My muse is Kevin, he’s a bartender, dabbles in public relations and hipster. Key word, hipster-the modern day dandy.
Il tema del processo creativo è popolare e penso che non c’è alcuna formula esatta, ma personale, troviamo quello che funziona per noi. Sketch è un metodo popolare e alcuni pensano che sia il metodo più vero. Lo schizzo per me inizia nella mia mente, poi affronto l'argomento definendolo, do un aggettivo e una definizione. Bene, ecco un esempio pratico su cui sto lavorando. Il menu per un wine bar. Magari non ho ancora idea circa il contenitore del menu, ma sicuramente il concetto è chiaro. Questo è solo uno studio fotografico. La mia musa è Kevin, è un barista, si diletta nelle pubbliche relazioni e ‘hipster'. Parola chiave, hipster-il dandy moderno. |